Hotel Drukwerk

Hotel drukwerk

De beleving van de gast is waar het om draait. Hoteldrukwerk is daar een belangrijk onderdeel van. Herkenning van uw hotelmerk begint bij aankomst met de naam van uw Hotel op de gevel. Eigenlijk direct gevolgd bij de receptie bij het overhandigen van de tastbare keycard met uw logo erop. De kwaliteit van het papier, de zorgvuldig gekozen huisstijl en print kwaliteit geven de indruk van uw hotel. Het straalt vertrouwen uit dat de gast een prettige beleving wacht. Kiest u voor vanwijk voor uw drukwerk, dan zorgen wij er samen voor dat uw gast een ambassadeur wordt van uw hotel.

  • Productie in eigen huis
  • Voorraadbeheer
  • Facturatie achteraf
  • Correcte PO afhandeling

Hoteldrukwerk laten drukken?

Vanwijk is de hotel drukwerk specialist in de Benelux. Wij leveren naast horeca drukwerk, alle hotel drukwerk items die in uw hotel voorkomen. Van ontvangst, verblijf tot vertrek van uw gast. Koopt u bij ons uw print items in, dan koopt u uw hoteldrukwerk in bij de bron en wordt u persoonlijk geholpen. Ons doel? Wij helpen hoteliers met het bewaken en presenteren van hun hotels op hotel drukwerk gebied.Het drukken van hotel items bij Vanwijk doen wij zo

Van luggage labels, check-in formulieren, key cards, do not disturb door signs, roomservice cards, laundry forms, flip over frontsheets tot vlaggen en alles wat zich daartussen aan drukwerk bevindt, drukken wij. Geen enkel drukwerkitem voor hotels is ons onbekend. Wij drukken volgens de voorwaarden gesteld in de brand standard van uw hotelmerk. Geven graag advies over de juiste prijs/kwaliteit verhouding in papiersoorten, voorraadbeheer en verschillende druktechnieken. Zoals offset drukwerk, digitaal drukwerk, prage en folie. Werkt uw organisatie met een inkoop systeem? Wij hebben onder andere kennis van de systemen Birchstreet, SAP, Exact en zorgen voor een kloppende inkoop administratie vanuit ons naar uw drukwerk inkoop organisatie.

Kiest u voor Vanwijk, dan kiest u voor:

persoonlijke ordermanager
meedenken in combinatie druk en print mogelijkheden binnen 1 of verschillende hotels van 1 merk
productie in eigen huis
bewaking van en drukken volgens de brand standard
levering van het gehele pakket drukwerk
werken met po's
voorraadbeheer
persoonlijke bezorging tot in het magazijn
facturatie achteraf
elke order wordt bewaard in ons orderarchief, zo zijn alle technische gegevens voor een herhalingsorder beschikbaar

Het gehele pakket hotel drukwerk!


Soepel het inkoopproces regelen voor uw hotel drukwerk?

Om met de deur in huis te vallen. Wij zijn geen webshop en willen en kunnen dit ook niet zijn. Voor onze klanten hebben wij wel een bestelshop, waar zij gemakkelijke en eenvoudig producten kunnen afroepen. Wij hebben een goede reden dat wij geen webshop exploiteren. Beleving daar draait het om in onze digitale wereld. Zoals u het beste persoonlijk verbinding maakt met uw gasten, willen wij ook persoonlijk verbinding maken met u. Vanwijk bestaat sinds 1900. In de afgelopen 118 jaar hebben wij geleerd dat persoonlijk contact het beste hotel drukwerk resultaat oplevert. Er is altijd wel een specifieke vraag die u graag beantwoord wilt zien. Drukwerk vraagt nog altijd om specialistische grafische kennis. Deze kennis delen wij persoonlijk met u en wij zijn van mening dat een webshop daarvoor te summier is. Wij werken volgens een vast principe. In een persoonlijk gesprek brengen wij de items die uw in uw hotel gebruikt in kaart. Geven advies over prijs/kwaliteit, welke producten er op voorraad gehouden kunnen worden. Kijken naar de deler met andere gelijknamige hotels in onze portefeuille. Brengen naar aanleiding van dit gesprek een voorstel op maat aan u uit. Wilt u graag zaken met ons doen? Dan regelen wij het volgende om alle bestellingen soepel te laten verlopen:

persoonlijke ordermanager
product guide, een op maat gemaakt geprint / digitaal handboek met alle bestelbare items van uw hotel
inlogcode voorraadbeheer systeem
optioneel inlogcode https://www.pincamediamanager.nl/
leggen een bibliotheek aan met alle technische specificaties van uw drukwerk
regelen de po's en de administratie hierin
u bestelt via het bestelsysteem, per mail of telefonischDe Hospitality branche voelt zich thuis bij drukwerk specialist Vanwijk

In de afgelopen dertig jaar hebben wij onze grafische kennis, creativiteit en expertise op het gebied van drukwerk voor vele hotels en hotelgroepen in de Benelux in mogen zetten. Daar zijn wij gepast trots op. Wij gaven het in het begin al aan onze missie is om samen met hoteliers uw hotel te bewaken en te presenteren op drukwerkgebied. Samen maken wij van elke gast een mooie ambassadeur.

Horeca drukwerk laten drukken?

Heeft uw hotel ook een restaurant? Bij Vanwijk leveren wij ook al uw horeca drukwerk op maat. Van menu kaart, bierviltjes tot menu boxen en alle drukwerk items die u nodigt heeft voor een perfecte klantbeleving leveren wij. Dat doen wij volgens hetzelfde principe als dat wij uw hotel drukwerk leveren. Benieuwd naar onze expertise hierin?