Transparant in elke fase
van de grafische
dienstverlening.

Vanwijk is in elke fase van de dienstverlening transparant. Van ideeontwikkeling, vormgeving en creatie tot de afhandeling en nazorg van uw opdrachten. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Die transparantie kunt u als de handtekening herkennen in de architectuur van ons nieuwe pand in Oostzaan. Een pand waarin wij zijn voorbereid op de toekomst van het communiceren.

Accountmanagement

Onze accountmanagers vormen de belangrijke schakel tussen u en de andere specialisten bij Vanwijk. Met hun kennis van de grafische industrie kunnen zij uw ideeën en wensen omzetten in daadwerkelijke producten en diensten. Zij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen en informeren u over levertijden en alle andere details van uw opdracht. In voortdurend overleg met u en elkaar vinden zij de meest doelmatige en de voordeligste oplossing voor uw order of project.

Realisatie

De afdeling realisatie verzorgt uw digitale opdrachten en uw drukwerk tot in de puntjes. Desgewenst verhogen de medewerkers de kwaliteit van het eindproduct, bijvoorbeeld door speciale vouw- of bindtechnieken toe te passen. Volgens uw wensen verpakken zij uw drukwerk in dozen of folie, voorzien van inhoudsetiketten. De medewerkers van de expeditie leveren het drukwerk persoonlijk bij u af. Als u dat wilt, zelfs tot in de kast op de tiende verdieping.

Samen sterk met een team van enthousiaste medewerkers

De medewerkers van Vanwijk volgen de snel veranderende technische mogelijkheden en de marktontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen zij u altijd voorzien van de juiste informatie over het doeltreffend verspreiden van uw boodschap naar uw doelgroep.

Zij delen hun passie voor het communicatievak graag met u. Het maken van mooie producten en het leveren van uitstekende diensten en service beschouwen zij als standaard. Dat zorgt ervoor dat zij elke dag met plezier voor u aan de slag gaan. Zij zijn pas tevreden als u het bent.