Hotel Drukwerk

Vetvrij papier

Vetvrij papier bedrukken in elk formaat met uw hotel of restaurant logo of een “eigen” ontwerp al dan niet volgens de brand standard richtlijnen? Ook dat regelen wij.

Wat is vetvrij papier?
Vetvrij papier wordt ook wel grease papier genoemd en in de volksmond horeca papieren. Vetvrij papier is een papiersoort dat geen of bijna geen vet opneemt. Bij Vanwijk drukken wij bij voorkeur Ersatz papier. Dit vetvrije papier is licht doorschijnend, glad, sterk, goed vouwbaar en bovenal vetdicht. Het papier is heeft geen coating, maar een zeer hoge vezeldichtheid. Dit betekent dat de papiervezels van het vetvrije papier zo dicht op elkaar geperst worden, dat er geen vocht of vet meer doorheen kan. Dit papier kan gerecycled of gecomposteerd worden na gebruik.

Daarom is dit papier heel geschikt voor het verpakken en presenteren van etenswaren.

Waar gebruik je vetvrij papier voor?
Vetvrij papier is heel geschikt voor het verpakken en presenteren van etenswaren.. Hierbij kun je denken aan het verpakken van broodjes, vis- of kaas of vette snacks in papier. Doordat het papier geen vet opneemt, blijft de presentatie van de producten ook op een later tijdstip smakelijk.

Functionele presentatie
Olie, vet en waterbestendig
Sterk
Geschikt voor voedselcontact
Makkelijk vouwbaar
Recyclebaar

Vetvrij papier bestellen bij Vanwijk
Bij ons kunt u uw vetvrij papier met logo bestellen en / of vetvrij papier laten bedrukken met een “eigen” ontwerp in het door u gewenste formaat. Bij Vanwijk leveren wij drukwerk op maat en dat zorgt ervoor dat wij:

afwijkende formaten kunnen leveren
drukken volgens de brand standard van uw hotel of restaurant
overleggen over de meest efficiënte oplage tegen de beste prijs